Welkom bij Hotel Restaurant Abrona

In dit bijzondere hotel en restaurant werken mensen met een verstandelijke beperking. Door een intensieve begeleiding maakt Abrona het mogelijk om ook deze mensen een vak te leren, waarna een deel kan doorstromen naar een betaalde baan elders. Zij werken in de keuken, huishouding en bediening en worden begeleid door professioneel horecapersoneel. Daardoor is het mogelijk om de hoge service en kwaliteit te waarborgen.

Hotel Restaurant Abrona in een historische stad

Oudewater is een historisch stadje waar het goed toeven is. Hotel Restaurant Abrona ligt op loopafstand van het centrum, waar u op de markt gezellige terrasjes vindt. Maar ook in het sfeervolle restaurant van Abrona met de ruime serre en het grote terras aan de achterzijde kunt u heerlijk zitten.  Elke kamer van het kleinschalige hotel heeft een eigen badkamer. Dit gezellige hotel heeft 24 tweepersoonskamers en er is één kamer beschikbaar op de begane grond voor mindervaliden. Alle kamers beschikken over WIFI, televisie, telefoon en een wekkerradio. Uiteraard is een lift aanwezig voor de kamers op de eerste verdieping.

Abrona_restaurant_OudewaterEr is een ruim restaurant waar het ontbijt,  lunch en diner worden geserveerd. Geïnteresseerd in de diner menukaart? Kijk maar even in de kaart en ontdek de heerlijke gerechten.

Tijdelijke sluiting wegens verbouwing

Vanwege het verbouwen en vernieuwen van Hotel Restaurant Abrona, zijn wij gesloten van 25 november 2017 t/m 31 maart 2018.
Op 1 april 2018 hopen wij u weer te mogen verwelkomen met een nieuw concept!

Fietsarrangement ‘Rondje Oudewater’

Ook in de maand mei hebben wij een fietsarrangement voor u. Dit kan geboekt worden van maandag tot en met vrijdag.  Dit arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met ontbijt, 2 x een 3-gangen diner en een gratis jaarboek route.nl

Normaal kost dit arrangement € 147,50 per persoon, maar dit bieden wij u nu aan voor € 120,– per persoon.  Voor meer informatie kunt u ook bellen: 0348 567466.