Leuke speurtocht/stadswandeling voor het hele gezin

Een vrolijke speurtocht door het mooie Oudewater voor kinderen waarbij ondertussen ook de volwassenen genieten van alles wat Oudewater te bieden heeft. En die speuren vast ook wel een beetje mee. Kortom: een gezellige gezinswandeling!

Tijdens de speurtocht  moet heksje Tippie een handje geholpen worden. Een toverspreuk van Tippie is volledig uit de hand gelopen, waardoor alle ingrediënten van die spreuk verspreid zijn over verschillende bezienswaardige gebouwen in Oudewater.
‘Ga op pad met heksje Tippie, bekijk haar aanwijzingen en vindt alle benodigdheden voor haar magische toverspreuk. Zal die magische truc uiteindelijk toch lukken? Doe je best!
Een wandeling van ongeveer een uurtje waarbij de kinderen  en de volwassenen genieten.

Haal op het TIP-kantoor het deelnameformulier waarop een plattegrond en een antwoordenblad staan. Met je telefoon scan je de eerste tegel met een QR-code en het bijbehorende filmpje wordt gestart.  Aan het eind van het filmpje wordt een vraag gesteld. Het antwoord vul je in op je formulier. Tippie laat je natuurlijk ook nog weten waar de volgende tegel met de QR-code te vinden is.
Heb je de speurtocht gelopen, dan lever je je antwoord in op TIP-kantoor en je krijgt een kleine verrassing.
Prijs: € 5,00 per kind (inclusief heksenhoed, deelnameformulier en kleine verrassing)