Ontmoeten

In Oudewater gebeurt veel, heel veel. Verschillende (vrijwilligers)organisaties laten van zich horen, ontwikkelen initiatieven,  en organiseren uiteenlopende activiteiten om ontmoetingen te stimuleren tussen inwoners.

De week van de ontmoeting

Van 30 september tot en met 8 oktober 2021 is het de ‘Week van de ontmoeting’ in Oudewater, laat wethouder Walther Kok weten. “Tijdens deze week staat verbinding en ontmoeten centraal. Iedereen kan deelnemen aan de activiteiten. In Oudewater wordt altijd al veel georganiseerd maar speciaal in deze week zijn er een aantal extra activiteiten.”

“Kom daar gezellig bij! Neem een kijkje in het overzicht in de IJsselbode, surf naar  Week van de ontmoeting Gemeente Oudewater en zoek iets uit dat u leuk vindt. Neem die stap, vindt en help elkaar! Ik wens u alvast veel gezelligheid toe.”

Terugkerende activiteiten

Veel  van deze organisaties hebben diverse activiteiten die ze organiseren. Hieronder de activiteiten van deze organisaties die wekelijks terug keren

Eenmalige activiteiten

Daarnaast worden ook veel eenmalige activiteiten georganiseerd. Nieuwsgierig? Kijk hier: Kijk hier beleven/alle evenementen

Organisaties

Meer informatie over de organisaties op deze website?

En wie hier ook wil staan, kan contact opnemen met Oudewater.net via de aanmeldbutton bij Beleven/Alle evenementen