Vrienden van Oudewater

Welkom op de pagina van Vrienden van Oudewater. Benieuwd wie de Vrienden van Oudewater zijn en welke activiteiten wij organiseren? Kijk dan verder op deze pagina!

De stichting

Vrienden van Oudewater is een stichting – zonder winstoogmerk – vóór en door de inwoners van Oudewater. De stichting stelt zich ten doel om (sociale) activiteiten voor de bewoners van Oudewater en omgeving te organiseren en te bevorderen. Hierdoor wordt de saamhorigheid tussen de inwoners vergroot. De inkomsten bestaan uit donaties (‘vrienden’) en sponsorgeld.

De stichting bestaat sinds 2009. Het bestuur van Vrienden van Oudewater bestaat momenteel uit de initiatiefnemers  Remon van Breukelen – Kliver (bestuurslid) en Jeroen Kliver – van Breukelen  (voorzitter) en is uitgebreid met  Leonie Hogendoorn (penningmeester), Carolien Sleeuwenhoek ( secretariaat), Daniella Hauser (bestuurslid) en  Henny van de IJssel-Nederend (Avond4daagse)

Wil jij ons team komen versterken, in welke vorm dan ook? Dan ben je van harte welkom. Spreek één van ons aan of stuur een mail en wij nemen dan contact met je op.

Activiteiten

Vrienden van Oudewater organiseert een aantal jaarlijkse evenementen. Meer informatie over deze evenementen is te vinden in de kalender op deze site.

Word ook vriend!

Om evenementen en activiteiten te kunnen (blijven) organiseren hebben we uw vriendschap nodig. Vanaf € 10,– per jaar bent u al vriend van Oudewater! U kunt dit doen via onze website ( www.vriendenvanoudewater.nl ) of een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL82RABO0153751436 t.n.v. de Stichting Vrienden van Oudewater. Belangrijk is dat u vervolgens via vriendenvanoudewater@gmail.com uw adresgegevens aan ons doorgeeft, zo houden we onze administratie compleet en up-to-date en kunnen we u berichten als er nieuws is. U kunt ook even binnen lopen bij Hocus Pocus Zoetwaren waar u een machtiging in kunt vullen. Dankzij ‘Vrienden’ kunnen wij de evenementen die wij zo graag organiseren waar maken. Alvast bedankt voor uw vriendschap!

Natuurlijk kunt u ons ook helpen bij het organiseren van onze activiteiten! Met andere woorden; we komen ook graag in contact met vrienden die het leuk vinden om ‘de handen uit de mouwen te steken’ en ons zo te helpen.

Ook een maatschappelijke stage bij ons behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem dan contact op met één van ons.

Vrienden en sponsoren bedankt!

Vrienden van Oudewater is erg blij met de steun van haar sponsoren en vrienden. Zonder de sponsoring en de bijdragen van al onze Vrienden, lukt het niet om onze activiteiten te organiseren. Allemaal heel erg bedankt!

Meer weten?

Meer weten over de activiteiten van Vrienden van Oudewater en de mogelijkheden om ons te steunen of het team te versterken?

Kijk op www.vriendenvanoudewater.nl of op onze sociale media (facebook & Instagram)

Jeroen Kliver – van Breukelen
Leonie Hogendoorn
Carolien Sleeuwenhoek
Daniella Hauser
Remon van Breukelen – Kliver.