Recreatie in Oudewater en omgeving

Recreatiekrant 2018/2019

Vol trots willen we met deze Recreatiekrant bezoekers graag vertellen en laten zien hoe mooi het op en rond de Hollandsche IJssel is en wat er allemaal te beleven valt.  De bewoners van dit deel van het Groene Hart, die deze krant door de redactie krijgen aangeboden, zullen natuurlijk tal van bekende zaken tegenkomen. De Recreatiekrant wordt u van harte aanbevolen door de burgemeesters en wethouders van de gemeenten Montfoort, Lopik, Oudewater, Krimpenerwaard en Gouda.
Deze Recreatiekrant gaat over het centrum van het Groene Hart, aan de boorden van de Hollandsche IJssel die zich er al eeuwenlang doorheen slingert. En dan met name de Krimpener- en Lopikerwaard, het gebied Gouwe en Wiericke en het Westelijk Weidegebied Utrecht. Zeker in dat deel is volop rust, ruimte en natuur te vinden, maar het is ook nog eens rijk bedeeld met de allermooiste cultuurhistorische pareltjes; een open landschap dat uiteenlopende emoties oproept.
De Recreatiekrant is hier online te bekijken en is tevens fysiek verkrijgbaar bij o.a. het Toeristisch Informatie Punt Oudewater.

 

We hebben ook een bibliotheek