Welkom bij De Bolero

Welkom bij De Bolero of zoals de meeste ‘Geelbuiken’ ons kennen:
‘De winkel van Pia’!

Al meer dan 30 jaar!

De-Bolero_Oudewater _winkel-0001De Bolero is in 1982 geopend en gevestigd in één van de oudste panden in Oudewater. Onlangs heeft De Bolero een metamorfose ondergaan met oog voor detail en behoud van uitstraling en sfeer waar De Bolero zo bekend om is. Wie in Oudewater en verre omgeving kent deze leuke damesmodewinkel niet? Bekend vanwege de enorme verscheidenheid aan merken en accessoires! Iedereen heeft er wel eens iets gekocht of cadeau gekregen van een ander.

Uitgebreide collectie

De-Bolero_Oudewater _winkel-0002Na de diverse inspiratiebeurzen wordt de collectie ieder jaar weer bekeken en aangepast met nieuwe frisse merken. Al vanaf de start van de winkel voert De Bolero als een rode draad het bekende damesmerk Sandwich. Aangevuld met het Hollandse Summum en Expresso. En niet te vergeten de perfect zittende damesjeans van Mac en Angels. Daarnaast kiest De Bolero voor diverse nieuwe  opkomende merken, zodat de winkel haar eigen twist heeft. Een winkel waar je naar hartenlust kunt winkelen om zo de combinatie te vinden die bij jouw persoonlijkheid past.

Ook voor de plus-size vrouw hebben we verschillende merken, zoals het hippe JUNAROSE, het super vrouwelijke merk Ophilia en het sportieve merk Zhenzi. Voor elk wat wils!

En in het zomerseizoen hebben we de mooie badmode van het merk Beachlife in onze collectie.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Onder het genot van een kopje koffie of kopje thee adviseren onze vaste verkoopsters in uw kledingkeuze. Ze nemen alle tijd voor u en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe outfit. Onze vaste klanten ervaren dat ook: de verkoopsters kennen uw smaak en  maken u attent op leuke outfits die bij u passen! Persoonlijke aandacht dus…

Prachtige accessoires

De-Bolero_Oudewater _winkel-0003Om uw outfit een finishing touch te geven hebben we ook prachtige sjaals van de diverse merken. Geweldige schoenen van o.a. Monshoe, Red Rags en Sendra Boots. Tassen van het merk Chabo, die bekend zijn om de mooie vorm en uitstekende kwaliteit.

En dan natuurlijk de sieraden

Onze sieradenlijn van het Spaanse merk no. 3 is een geweldige aanwinst in onze winkel. Maar ook de ringen en armbanden van Charmins, die u zelf kunt samenstellen zijn erg geliefd bij onze klanten. Kom in ieder geval even kijken en u vindt zeker iets wat bij u past!

En tot slot!

Ook voor een kraamcadeautje kunt u bij ons terecht. De New Born lijn van Z-8 en de stoere All Stars ‘stappers’ van het merk Converse vallen altijd goed bij iedereen in de smaak!

De sfeer van onze winkel wordt ook bepaald door de prachtige woonaccessoires, die aanwezig zijn.  En… ze zijn ook te koop!

Een bezoek aan  Oudewater is niet compleet als u  de Heksenwaag niet hebt bezocht, maar ook niet als u niet in De Bolero bent geweest! U bent van harte welkom!

Merken die u vindt bij De Bolero: Sandwich – Summum – Kaffe – Cream – Expresso – Object – Simclan – Zhenzi – JUNAROSE – Angels – Ophilia – MAC – Please – Chabo – Red Rags – Sendra Boots – Chabo en nog veel meer.