Welkom bij Galerie Sille

Galerie-Sille_OudewaterGalerie Sille heeft een online kunstcollectie met een grote galerie & kunstuitleen in Oudewater. Met uitsluitend originele hedendaagse kunst van Nederlandse bodem.

 

 

dé Galerie & Kunstuitleen

Voor de Nederlandse kunst van NU!

Galerie-Sille_OudewaterDe grote, moderne kunstgalerie van 400 m2 staat voor de Nederlandse kunst van nu. De collectie is zeer divers: van schilderijen en fotografie tot sculpturen en glaskunst. De hedendaagse kunstenaars bij Galerie Sille maken stuk voor stuk unieke kunstwerken en bepalen zelf de verkoopprijs. Naast kunst aankopen kunt u ook kunst huren. Een bezoek aan Galerie Sille is echt de moeite waard.

Divers kunstaanbod

Galerie-Sille_OudewaterDe kunstcollectie bestaat uit unieke kunstwerken van gerenommeerde, professionele kunstenaars en upcoming talent van de academie.

Kunst voor uw woning of tuin: te huur of te koop. Een kunstwerk een weekje op proef is natuurlijk altijd mogelijk.

Kunst voor bedrijven: kunst heeft een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en medewerkers. Ieder bedrijfspand heeft de potentie om een inspirerende omgeving te worden. Onze collectie bestaat uit meer dan 4000 hedendaagse kunstwerken.

Galerie-Sille_OudewaterKunst in opdracht?

Wij geven vrijblijvend advies en informeren graag over de mogelijkheden!

Kunstgeschenken, meubels en sokkels

Galerie Sille heeft diverse unieke kunstgeschenken, design meubels en lampen. Maar ook sokkels in diverse materialen en in elk gewenst formaat leverbaar.

Bezoek Galerie Sille

Bezoek de grote, moderne kunstgalerie of kijk op de uitgebreide website. Via de website kan ook de huidige kunstcollectie bekeken worden.

Galerie Sille is open van donderdag t/m zaterdag en extra geopend op diverse vrijdagavonden en zondagen tijdens speciale exposities en evenementen. Kijk hiervoor op de evenementenkalender.

Exposities & tentoonstellingen

  • Zomertentoonstelling “Spiegel” bij Galerie Sille

SilleKunst_Galerie-Sille_Oudewater