Welkom bij SINCE04 MW1

Welkom bij SINCE04  MW1 Markt Westzijde 1

of zoals de meeste “Geelbuiken”ons kennen: “De winkel van Pia!
De leukste damesmodewinkel van Oudewater.

Al meer dan 30 jaar!

In 1982 is de winkel geopend als De Bolero aan de Peperstraat 9. In 2018 zijn we verhuisd naar de Markt Westzijde 1. In 2020 is de naam veranderd in SINCE04 Markt Westzijde. (SINCE04 MW1). Zo zijn er nu twee SINCE04 winkels in Oudewater te vinden. SINCE04 staat bekend om de enorme verscheidenheid aan merken en accessoires! Iedereen heeft wel er wel eens iets gekocht of cadeau gekregen van een ander.

Uitgebreide collectie

Na de diverse inspiratiebeurzen wordt de collectie ieder jaar weer bekeken en aangepast met nieuwe frisse merken. Al vanaf de start van de winkel voert SINCE04 MW1 als een rode draad door haar collectie het bekende merk Sandwich. Aanvullende merken in de winkel zijn o.a. Expresso, Helena Hart, ZUSSS en Sust. Ook voor de perfect zittende jeans van Mac of Angles kun je bij ons terecht. Daarnaast kiest SINCE04 MW1 ook voor diverse nieuwe opkomende merken, zodat wij als winkel altijd onze twist hebben. SINCE04 MW1 is een winkel waar je naar hartelust kunt winkelen om zo de combinatie te vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Ook voor de plus-size vrouw hebben we verschillende merken, zoals he hippe Exxcellent en het super vrouwelijke merk Ophilia. Voor elk wat wils! Kom gezellig shoppen en laat een van onze kledingstylisten jou adviseren!

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Onder het genot van een kopje koffie of kopje thee adviseren onze vaste kledingstylisten u in uw kledingkeuze. Ze nemen alle tijd voor u en zorgen ervoor dat u stralend de deur uitloopt met een prachtige outfit, van top tot teen gekleed. Onze vaste klanten ervaren dat ook: de kledingstylisten kennen uw smaak en maken u attent op leuke outfits die bij u unieke stijl passen! Persoonlijke aandacht staat hoog bij ons in het vaandel.

Prachtige accessoires

Om uw outfit een finishing touch te geven, hebben we ook prachtige sjaals van de diverse merken. Geweldige schoenen van o.a. Red Rags en Maruti. We verkopen prachtige tassen van het merk Chabo, die bekend staan om de mooie vorm en uitstekende kwaliteit. Onze sieradenlijn van het Deense merk Dansk Smykkekust is een geweldige aanwinst voor onze winkel. Kom in ieder geval even kijken en u vindt zeker iets wat bij u past!

Unieke cadeauartikelen!

Voor jong en oud kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij het geliefde merk Zusss. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs! Dit zie je terug in alle lifestyle- en cadeauartikelen. Stuk voor stuk items die een lach op je gezicht toveren.

Voor een kraamcadeautje kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen namelijk het te leuke merk Z8. Z8 is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 50 tot en met 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft aandacht voor details. Naast ons geweldig assortiment aan cadeaus hebben we ook een eigen cadeaubon. Zo weet je zeker dat je goed zit. De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en is te gebruiken in alle SINCE04 winkels.

Een bezoek aan Oudewater is niet compleet als u de Heksenwaag niet hebt bezocht, maar ook een bezoek aan SINCE04 MW1 kan niet ontbreken. U bent van harte welkom!

Een greep uit de merken die SINCE04 MW1 voert:  Angels – Key Largo – Expresso – Sust – Zusss – Mac – Sandwich – Five Units – Helena Hart – Zilch – Maruti – Red Button – Z8 – Rino & Pelle – Exxcellent – Ophillia