Welkom bij EMTÉ Oudewater

EMTÉ Oudewater is gemakkelijk te vinden aan de rand van het centrum, écht op loopafstand van de kades van de IJssel en van de Markt. U bent er zo!

Als lekkerste supermarkt van Nederland hebben wij een uitgebreid assortiment aan heerlijke versproducten, waarvan een groot deel nog in de winkel zelf bereid wordt. Maar ook voor scherp geprijsde A-merkproducten en voordelige huismerkartikelen doet u boodschappen bij EMTÉ Oudewater. ‘Vers, ambachtelijk en klantvriendelijk’, staan bij ons centraal!

U bent van harte welkom bij ons op de hiernaast genoemde openingstijden.

FijnProevers

Bovendien spaart u met ons unieke klantenprogramma Fijnproevers gratis voor korting, leuke uitjes en cadeaus. Bij uw boodschappen ontvangt u FijnproeversPunten die u in de FijnproeversShop kunt inwisselen voor een dagje weg of handig kookgerei. Meld u online aan of kom langs in onze winkel.

Bezorgen

Indien gewenst bezorgen wij uw boodschappen bij u thuis, op de boot of op de camping! Uw boodschappen worden gekoeld door zonnepanelen op het dak van de bus.

Faciliteiten

EMTÉ supermarkt in Oudewater beschikt over een borrelshop, waar een groot assortiment aan alcoholische dranken wordt aangeboden. Ook is er een stomerij aanwezig en kunt u gebruikmaken van de zelfscan.

Tot snel bij EMTÉ Oudewater!

Blijf op de hoogte via onze Facebook-pagina!