Welkom bij BPG Snel

BPG Snel is al jaren een begrip in Oudewater en omgeving. Het is dé plek waar u terecht kunt voor een zeer compleet assortiment op het gebied van bouwen, klussen en wonen.

Elektrisch en handgereedschap, ijzerwaren, verf, lijmen, kitten, behang, lampen, elektra, sanitair, afwerkproducten, hout- en plaatmateriaal, bouwmaterialen, deuren en deurbeslag, tuinhout, werkkleding, u kunt het allemaal vinden bij BPG Snel!

Het aanbod bestaat uit topproducten van gerenommeerde A-merken met daarnaast goedkopere alternatieven van prima kwaliteit. Bovendien staan BPG Snel garant voor vakbekwame voorlichting en een hoge servicegraad. Het personeel is een uitgebalanceerd team van zo’n dertig medewerkers. Er is een bijzonder veel kennis en ervaring in huis en dat  betekent dat er met de klanten mee kan worden gedacht en ervoor wordt gezorgd dat zij de juiste producten voor hun klus aanschaffen.

Er zijn vele pluspunten waardoor BPG Snel zich weet te onderscheiden: de deurenstudio, compleet met luxe deurbeslag; de parket- en laminaatstudio; het grote aanbod van luxe kastenwanden en -interieurs op maat – één van onze specialiteiten); de prachtige sanitair showroom – actueel, up-to-date, met de nieuwste trends en korte levertijden; de verfmengmachines voor o.a. Sigma, Sikkens, Histor en Flexa; de werkplaats voor vakkundig maatwerk; de sleutelservice; de drive-in voor de zwaardere materialen en grotere volumes; de bezorgservice aan huis of op de bouwplaats (voor 12.00 uur besteld, volgende dag geleverd) en de bestelservice van ruim 30.000 artikelen.

BPG Snel levert aan aannemers, ZZP-ers en andere bedrijven, maar bedient in de bouwmarkt natuurlijk ook de klussende consument. Veel van die klanten zijn inmiddels in het bezit van de BPG Snel Klantenpas, waarmee zij dankbaar gebruik maken van het aantrekkelijke en eenvoudige spaarsysteem dat 5% korting oplevert!

Wees welkom bij BPG Snel!