Bibliotheek Oudewater

De bibliotheek in Oudewater is gevestigd in Het Cultuurhuis en valt onder de Bibliotheek Het Groene Hart. Zij verzorgen regionaal het bibliotheekwerk in zeven vestigingen in de regio (Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld, Oudewater, Montfoort en Linschoten).

Bibliotheek Oudewater

Tijdens de openingstijden kan zelfstandig materiaal geleend en ingeleverd worden. Er zijn tijdschriften en kranten beschikbaar om ter plaatse te lezen en er kan gebruik worden gemaakt van het internet. Openingstijden zijn te vinden op de site van de bibliotheek.

De bibliotheek Oudewater biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

In de bibliotheek Oudewater is een informatiepunt van Welzijn Oudewater gevestigd, waar wekelijks een inloopspreekuur van de vrijwilligersvacaturebank gehouden wordt.

Tentoonstellingen en activiteiten

In de bibliotheek Oudewater worden regelmatig tentoonstellingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn terug te vinden in onze evenementenkalender.