Stadswandeling langs werken van Gerard David

 

Gidsen Otto Beaujon en Luuk Eijkelestam, zijn eigenlijk experts op het gebied van de werken van Gerard David. Ook deze zomer organiseert Toeristisch Informatie Punt Oudewater een aantal stadswandelingen o.l.v. een van deze twee. Wandelend langs de replica’s van de werken van de bekende, uit Oudewater afkomstige schilder, vertellen zij verhalen over de afbeeldingen!

Voor meer informatie over het deelnemen aan deze wandelingen kunt je terecht bij Toeristisch Informatie Punt Oudewater, Leeuweringerstraat 10. In het seizoen 2022 dagelijks behalve maandag geopend van 11 – 16 uur. Telefonisch bereikbaar via 0348 561628 en per mail tip@oudewater.net

Op zaterdag 16 april is er een wandeling langs werken van Gerard David die het paasverhaal in beeld brengen. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Op zaterdag 7 mei is er een rondwandeling door de binnenstad van Oudewater langs schilderijen van Gerard David. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Op zaterdag 4 juni is er een rondwandeling door de binnenstad van Oudewater langs schilderijen van Gerard David. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Gerard David 2017-11-21 001 (2)

Op zaterdag 2 juli is er een rondwandeling door de binnenstad van Oudewater langs schilderijen van Gerard David. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Op zaterdag 6 augustus is er een rondwandeling door de binnenstad van Oudewater langs schilderijen van Gerard David. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Op zaterdag 3 september is er een rondwandeling door de binnenstad van Oudewater langs schilderijen van Gerard David. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Op zaterdag 1 oktober is er een rondwandeling door de binnenstad van Oudewater langs schilderijen van Gerard David. Kaartjes zijn te verkrijgen bij het TIP. Het startpunt is om 13.00 uur vanaf het kantoor van het TIP. De wandeling duurt een uur.

Naast deze maandelijkse wandelingen willen we graag ook rondleidingen op afroep aanbieden.

 

Schreibe einen Kommentar