Welkom bij Richard Proost Sport

Bij Richard Proost Sport is voor iedereen die wil sporten wel iets te vinden. Of je nu jong bent of wat ouder, of je nu rustig aan wilt sporten of heel intensief, of je nu graag samen met anderen bezig wilt zijn of liever in je eentje traint; het kan allemaal. En altijd zijn er enthousiaste en bekwame trainers om je bij welke activiteit dan ook te deskundig bij te staan.

Sporten

Zo is er judo voor zowel de kinderen als ouderen. Een deel van de  judoka’s van Richard Proost Sport presteren zelfs op topniveau!

Judo-Kinderen_Richard-Proost-Sport_Oudewater Jeugd-Fit_Richard-Proost-Sport_Oudewater

Maar voor de jeugd is er ook Jeugdfitness (8-12 jaar) en Jeugd Fit+ (12-16 jaar).

Bij groepslessen kan gekozen worden uit het heel toegankelijke Zumba, Body Balance en Fit & Vitaal. Maar ook het intensievere Body Pump en Ashtanga Yoga.

Zumba_Richard-Proost-Sport_Oudewater Fit-Vitaal_Richard-Proost-Sport_Oudewater

En dan zijn er nog de behoorlijk pittige circuittraining, Steps, Total Body Workout, High Intensity Interval Training (HIIT), Spinning, Indoor- en Outdoor Bootcamp.

totalbodyworkout4-richardproostsport-750x480 Suppen_ProSup_Richard-Proost-Sport

En iedereen kan aan de slag met (Cardio)Fitness of ga eens SUPPEN (Stand Up Paddling). En tenslotte: ook voor Personal Training kun je bij Richard Proost Sport terecht.

En verder…

Lekker even sporten? Neem je kind(eren) gewoon mee! Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is er kinderopvang aanwezig. Ook een kleurtje krijgen onder de zonnebank, een massage en bedrijfsfitness behoren tot de mogelijkheden.

Bij Richard Proost Sport is bovendien op maandag een professioneel gewichtsconsulent/vitaliteitscoach aanwezig waar je terecht kunt voor voedingsadvies of coaching bij gewichtsverlies.

Even bijkomen…

In de gezellige ontvangstruimte kan ook nog een drankje genuttigd worden!