Partyschip Sweet Caroline

Andrew en Carolien zijn de nieuwe trotse eigenaren van partyschip The Sweet Caroline. (Voorheen schip de Oude Waterlelie). Zij staan 7 dagen per week voor u klaar om voor u een onvergetelijke party op dit schip te organiseren. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardags- of familiefeest, of wilt u uw bruiloft nog romantischer maken op ons schip? Alles is mogelijk!

Aan boord serveren wij koffie en thee met huisgemaakt gebak (gemaakt door Abrona).  En uiteraard zijn er andere drankjes verkrijgbaar. Een lunch of diner: het kan allemaal worden gecombineerd, ook met diverse restaurants, die langs het water gesitueerd zijn en waarmee wij samenwerken. (En natuurlijk hebben we een toilet aan boord!)

Route:
Wij varen minimaal 2 uur speciaal voor u, richting IJsselstein of Gouda. Onze thuishavens zijn Oudewater en Montfoort, maar u kunt ook ergens langs de route opstappen.

Activiteiten:
U kunt de vaartocht natuurlijk combineren met uitstapjes aan een van de musea in Oudewater (Heksenwaag, Touwmuseum of Stadsmuseum) of in een van de andere plaatsen waar wij langs komen. Op de route ligt ook een fantastische kersenboomgaard.

Wilt u onderweg nog ander vermaak, dan kunnen we ook een bingo of karaoke verzorgen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een mooe muziekuitvoering, die goed past bij uw party.

Wie in zee gaat met de Sweet Caroline zal een onvergetelijke belevenis hebben aan boord van het gezelligste partyschip op de IJssel.

Voor meer informatie en de tarieven kijkt op www.partyschipsweetcaroline.nl

Of bel ons voor een snelle offerte en de beschikbaarheid op telefoonnummer 06 41 041016.