Welkom bij Rederij De Vrijheid

Garant voor een bijzondere dag op het water in de regio van Oudewater

Oudewater heeft een historische kern in een prachtige Oud-Hollandse sfeer. Monumentale panden met trapgevels, mooie musea, gezellige terrassen. U vindt het er allemaal. Een mooie omgeving om leuke fiets- en wandeltochten te maken. Maar nog leuker is om de omgeving van een hele andere kant te zien: vanaf het water!

Alle kanten op

Bij Rederij De Vrijheid kunt u letterlijk elke kant op! Varen over de IJssel en de Lange Linschoten. Maar niet alleen de richting bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit verschillende soorten boten uit onze uitgebreide vloot. Misschien wilt u zelf een sloep huren bij onze rederij, waar geen vaarbewijs voor nodig is. Natuurlijk geven we dan vooraf een duidelijke instructie.

Of liever een boot huren inclusief schipper? Ook dat kan! Rederij De Vrijheid heeft niet voor niets deze naam. Wij geven u de vrijheid die u wilt: we bespreken uw wensen, geven u advies en zorgen ervoor dat u en uw gezelschap een fantastische herinnering hebben aan een prachtige boottocht.

Vaarroutes

Er zijn verschillende vaarroutes: Vanuit Oudewater richting Linschoten en Montfoort. Van Oudewater naar Haastrecht of Oudewater, Linschoten, Woerden, Nieuwerbrug, Hekendorp. En natuurlijk ook weer terug! De verschillende vaarroutes variëren tussen 2 en 6 uur.

Vele mogelijkheden

We hebben comfortabele sloepen voor een kleiner gezelschap (tot 12 personen), rondvaartboten en veerponten voor grotere groepen (tot 35 personen), bijvoorbeeld voor een familiefeestje of bedrijfsuitje. Ook voor de inwendige mens zorgen wij: Een hapje en drankje aan boord? Of liever een tussenstop voor een bezoek aan een theetuin, restaurant, een museum of een picknick. Onze op maat gemaakte offertes staan bekend om de vele mogelijkheden binnen een gunstig budget.

Kijk op onze website of ga naar onze Facebook pagina voor uitgebreide informatie.
Bel ons gerust om de mogelijkheden samen te bespreken.
Wij zijn bereikbaar op 06 30154912. Of stuur ons een mail.

Bekijk deze film en geniet van een mooie dag vanaf het water! U krijgt er nu al zin in!