Duo-tentoonstelling in Gallery Sille

Duo-Tentoonstelling Boot & Suiker is een tentoonstelling met de nieuwste kunstwerken van Jenny Boot en Suus Suiker. Te bezoeken van 5 november 2021 t/m 9 januari 2022.

Jenny Boot

De fotografie van Jenny Boot levert ondoorgrondelijke, ongrijpbare beelden op. Ze blijven de kijker uitnodigen om te blijven aanschouwen.
In haar kunstwerken sijpelt een boodschap door die overweldigend is. Maar dit is niet altijd in korte tijd zichtbaar. Hoewel haar kunst een ruwe kant heeft, blijft het altijd gracieus aanvoelen.

Suus Suiker

Het doel van Suiker is het creëren van een wereld die een zekere poëzie in zich draagt en waarin alle elementen samen een verhaal vertellen. Sterk en toch kwetsbaar.
Ze koos voor hedendaags impressionisme waarbij ze het gebruik van bijenwas combineert met inkt, olieverf, papier en soms met fotografische technieken.

Beide kunstenaars zullen tijdens de opening van de tentoonstelling aanwezig zijn. Op vrijdag 5 november opent Burgemeester Danny de Vries de expositie die tot en met 9 januari 2022 loopt.

Datum: 5 november 2021

Locatie: Goudsestraatweg 8, 3421 GJ Oudewater

Tijd: 19.30 uur

Entree: gratis

Informatie : info@sillegallery.com of tel. 0348 – 748 115