Boerendag Papekop en een heel weekend fun!

De Boerendag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een lang weekend, waarbij op vrijdag en zaterdag 5 en 6 juni veel fun te beleven is en op zondag 7 juni nog steeds de traditionele Boerendag wordt gehouden.

De Boerendag Papekop en een heel weekend fun!

Op 5, 6 en 7 juni is het een drukke bedoening bij familie van Lieshout op de Papekopperstraatweg 46 in Papekop.

Op vrijdag 5 juni is er een spectaculaire Giertankrace en een optreden van de Rattlesnake Shake. Er is een groot kinderspeelveld met o.a. grote springkussens. En ’s avonds treedt de band Rattlesnake Shake op in de feesttent. Het terrein is open vanaf 18.30 uur en entree is € 5,00. Voor kinderen kleiner dan 1 meter is geen entreegeld verschuldigd.

Op zaterdag 6 juni staat alles in het teken van de Weekend Warriors. Rock, house, hiphop en happy hardcore. Verschillende muziekstijlen worden aan elkaar gesmeed tot een spetterende liveshow. Het feest begint om 21.00 uur. Entree 10,00. (Toegang 16 jaar en ouder).

En dan de echte traditionele Boerendag  op 7 juni. Het bedrijf kan dan bekeken worden en zie dan ook wat het boerenbedrijf inhoudt. Op deze dag vindt ook de jaarlijkse Dexter koeienkeuring plaats. Er is een gezellige braderie met ongeveer 30 kramen en veel leuke activiteiten voor kinderen, jongeren en ouders.

Natuurlijk ontbreekt de Obstacle run niet! Een baan van ongeveer 3 à 4 kilometer vol met uitdagende obstakels. Zowel geschikt voor beginners als voor ware mud masters.  Het terrein is open vanaf 12.00 uur. Entree € 3,00.

Schrijf je in voor de Giertankrace en de Obstacle Run via www.boerendag.nl