Carnaval in Uivergein

Carnavalsvereniging de Blauwbaadjes viert met het 44e seizoen dit jaar een jubileum!
‘Uivergein en Blauwbaadjes 44 jaar, kleurrijk met elkaar’. Dat is het motto waarmee de Uivergeinse carnavalsvereniging ‘De Blauwbaadjes’ in 2017 de speciale jubileumeditie van het carnaval gaat vieren.

Programma zondag 26 februari

10.00 uur: de ochtend begint uiteraard met de kleurrijke carnavalsmis in de katholieke Sint Franciscuskerk. Muzikaal begeleid door de blaaskapel De Slobbers en het carnavalskoor onder leiding van Monique v.d. Hoogen zal onze pastor Huub Spaan deze vrolijke en kleurrijke mis voorgaan.
11.11 uur: de tafels zullen in De Klepper klaar staan voor een heerlijk ontbijt, op vertoon van een kaartje (€ 6,-) of de 111-pas.
14.30 uur: Familiecarnaval in de leutbunker van FC Oudewater. Nadat de praalwagens zich ook hebben laten zien in Knopengein (Montfoort) zal iedereen weer terugkeren naar Uivergein, waar ook Prins Rafaël zich naar de leutbunker van FC Oudewater zal begeven om het Familiecarnaval bij te wonen.
21.30 uur: een feestelijk gekleurde Carnavalsavond in De Klepper waar DJ Bossie de muzikale invulling zal geven. Samen met Django Wagner en Jettie Palettie zullen zij ervoor zorgen dat het kleurrijke geheel weer compleet uit zijn dak zal gaan.

Meer informatie over carnaval 2017 in Uivergein

  • Datum: donderdag 23 t/m dinsdag 28 februari.
  • Lees meer over het motto en het volledige programma van dit jaar op de pagina ‘Carnaval in Uivergein!‘.
  • Locatie: diverse locaties in Uivergein (Oudewater).