Carnaval in Uivergein 2018

Met goud omrand zal het carnaval weer bruisen van gezelligheid en hiermee is het thema van 2018 verbonden: ‘Uivergein viert carnaval met een gouden randje’. De 45e prins van Uivergein, Prins Harold, met zijn hofdames Leonie en Angelique zullen van donderdag 8 t/m dinsdag 13 februari ons de weg wijzen door het carnavaleske Uivergein!

Programma zondag 11 februari 2018

Als u de gouden klokken weer hoort luiden is het tijd voor de caravalsmis in de kerk. Wees op tijd!
10.00 uur: De gouden kerkdienst in de katholieke St. Franciscus kerk. Muzikaal begeleidt door het carnavalskoor o.l.v. Monique v.d. Hoogen zal pastor Huub Spaan deze vrolijke kerkdienst met een gouden randje voorgaan.

11.11 uur: De tafels staan klaar in De Klepper waar iedereen op vertoon van een kaartje (€ 6,-) of hun 111-pas een heerlijk ontbijt kan nuttigen. Nadat de praalwagens zich ook in Knopengein hebben laten zien, zal iedereen weer terugkeren naar Uivergein, waar ook Prins Harold met zijn hofdames zich naar de leutbunker van FC Oudewater zal begeven om het familiecarnaval bij te wonen.

21.30 uur: De deuren van De Klepper gaan weer open om mee te hossen op de muziek van het trio ‘Helden van Holland’ en ‘DJ Bossie’.

Meer over carnaval in Uivergein

  • Data: donderdag 8 t/m dinsdag 13 februari 2018.
  • Locatie: diverse locaties in Uivergein (Oudewater).
  • Meer informatie: lees meer over het motto en het volledige programma van dit jaar op de website van Carnavalsvereniging De Blauwbaadjes!