Cursus website maken voor kinderen

Deze cursus “Website maken voor kinderen” is specifiek afgestemd op kinderen vanaf 10 jaar. In deze cursus leer je de computertaal HTML. Dat is de codetaal, die achter een website zit. Er wordt geleerd hoe je zelf met een code een eenvoudige website kunt maken. Hoe er teksten en plaatjes op een website gezet moeten worden.  En hoe er links op een website geplaatst moeten worden. Met deze cursus wordt een start gemaakt om zelfstandig hele leuke dingen te doen met een website. Alles helemaal zelf gemaakt met deze code.

Cursus website maken voor kinderen

Jong geleerd, oud gedaan! Dat is zeker een goede uitdrukking voor deze cursus. Vanaf 21 januari 2015 wordt deze cursus “Website maken voor kinderen” gegeven in het Cultuurhuis Oudewater. In vijf opeenvolgende weken gaan de kinderen aan de slag om zelf een website te kunnen maken.

Georganiseerd door het Cultuurhuis Oudewater

Het Cultuurhuis Oudewater organiseert veel cursussen en workshops. En zo ook deze bijzondere cursus Website maken voor kinderen. Raadpleeg regelmatig de evenementenkalender van deze website, maar kijk ook op de site van het Cultuurhuis Oudewater.

Meer informatie over de cursus  website maken voor kinderen.

  • Datum: 5 opeenvolgende weken, vanaf woensdag 21 januari 2015 en de laatste cursusdag is op 18 februari 2015.
  • Elke woensdagmiddag van 13.00 uur tot 14.30 uur.
  • Locatie: Cultuurhuis Oudewater.
  • Kosten: €  45,– per persoon.
  • Aanmelden via www.cultuurhuisoudewater.nl.