Cursus Yoga voor kinderen

Deze cursus is afgelast in verband met onvoldoende belangstelling.

Deze cursus yoga voor kinderen is specifiek afgestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent “eenheid” of “samenbrengen”. De eenheid van lichaam en geest wordt meestal gezocht in een combinatie van ademen, lichamelijke oefeningen en meditatie. Yoga leert ons om lichaam en geest en om geest en bewustzijn met elkaar te verbinden en in balans te brengen.

Cursus Yoga voor kinderen

Kinderyoga draagt bij aan een betere concentratie, stimuleert de creativiteit, leert bewust ademhalen, vergroot het zelfvertrouwen en het kind ontdekt haar/zijn eigen kwaliteiten. Vanaf 31 oktober 2014 wordt deze cursus yoga voor kinderen gegeven in het Cultuurhuis Oudewater. In acht opeenvolgende weken gaan de kinderen aan de slag met de beginselen van yoga.

Georganiseerd door het Cultuurhuis Oudewater

Het Cultuurhuis Oudewater organiseert veel cursussen en workshops. En zo ook deze bijzondere cursus Yoga voor kinderen. Raadpleeg regelmatig de evenementenkalender van deze website, maar kijk ook op de site van het Cultuurhuis Oudewater of  Volksuniversiteit Het Groene Hart.

Meer informatie over de cursus Yoga voor kinderen

  • Datum: 8 opeenvolgende weken, te starten op 31 oktober 2014.
  • Elke vrijdagmiddag van 15.15 uur tot 16.15 uur voor kinderen van 6 tot 8 jaar en van 16.15 uur tot 17.15 uur voor kinderen van 8 tot 10 jaar.
  • Locatie: Cultuurhuis Oudewater.
  • Kosten: € 105,– per persoon.
  • Docent: Audrey Ferrol.
  • Aanmelden via www.cultuurhuisoudewater.nl of www.vuhetgroenehart.nl.