Duurzaamheidsmarkt in Oudewater

In navolging op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, vrijdag 9 oktober wordt een duurzaamheidsmarkt in Oudewater georganiseerd op zaterdag 10 oktober. In het centrum is dan een aantrekkelijke ‘belevingsmarkt’, waar van alles te doen is. Een markt vóór en dóór Oudewater. Er is een mogelijkheid om met een elektrische auto te rijden; waar je praktische en handige producten vindt met een duidelijke uitleg. Er is een energieadvies te krijgen en hoe je écht kunt besparen! Daarnaast zijn er allerlei gezonde en lekkere streekproducten te proeven. Met deze markt wordt duidelijk dat je op je eigen manier vorm kunt geven aan duurzaamheid en hoe daarmee om te gaan. Duurzaamheid is goed voor de leefomgeving én voor je portemonnee. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, wat vaak gedacht wordt.  Op deze markt verrijk je je kennis op het gebied van duurzaamheid.

Lokale ondernemers op de duurzaamheidsmarkt in Oudewater

De projectgroep vanuit het Platform Duurzaamheid Oudewater is bezig om lokale ondernemers en bedrijven te benaderen om mee te doen en zich te presenteren op deze markt. Kennis maken met vernieuwende ideeën, lokale producten en relevante informatie over duurzaamheid over is het thema. Denk bijvoorbeeld aan energie oplossingen, hergebruik, bouw, koopgedrag en afval.

Bent u ook geïnteresseerd als particulier of bedrijf  in duurzaamheid en hebt u ideeën daarover, dan kunt u mailen naar duurzaamheidoudewater@gmail.com.