Groot Oudewaters Dictee voor iedereen

Op 8 april wordt het Groot Oudewaters Dictee afgenomen in het onlangs geopende nieuwe gebouw van de Mariaschool in de Nieuwstraat. De Rotaryclub Oudewater organiseerde vorig jaar dit evenement voor het eerst voor haar eigen leden en partners. In het kader van het jubileumjaar Oudewater 750 jaar Stad organiseert de Rotaryclub nu het Groot Oudewaters Dictee voor iedereen. Wees erbij en maak een fantastische avond mee!

Meer over het Groot Oudewaters Dictee

De winnares van vorig jaar Marga Smits heeft samen met Sigrid Hooftman het dictee voor dit jaar gemaakt met het thema “Oudewater 750”. Het belooft een mooie en spannende avond te worden. Sigrid leidt de avond in, Marga leest het dictee voor en Marja Verhoeve (de vrouw van de burgemeester) zal de nabespreking en de prijsuitreiking voor haar rekening nemen. Een team van correctoren neemt de controle ter hand, zodat dezelfde avond de winnaar nog bekend gemaakt wordt.

De Rotary heeft als doel evenementen te organiseren om geld bijeen te brengen voor een goed doel. De opbrengst van het Groot Oudewaters Dictee komt geheel ten goede aan de Stichting Lezen en Schrijven ten behoeve van laaggeletterden in Oudewater en omgeving. Het inschrijfgeld is € 10,- per persoon.

Enthousiast geworden? Doe mee en schrijf in via grootoudewatersdictee@gmail.com.