Grootse Taptoe in Oudewater

Grootse Taptoe in Oudewater op zaterdagavond 9 mei. In het kader van ‘Oudewater 750 jaar Stad’  wordt in samenwerking met de Stichting Combinatie van Korpsen op deze zaterdagavond een spectaculaire Taptoe georganiseerd.

Een Taptoe is van origine een evenement om de militaire muziek en de diverse krijgsmachtsonderdelen van Defensie aan een breed publiek te presenteren. De meeste Taptoes worden tegenwoordig door burgerorkesten gehouden. Naast het musiceren van een korps is het showelement tot kunst verheven!

Prachtkorpsen in deze grootse Taptoe in Oudewater

Op het programma staan een aantal van deze prachtkorpsen, die zelfs in de Top 10 staan van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de korpsen Pasveer en het korps Jong Pasveer uit Leeuwarden en K&G uit Leiden. Maar ook de Arnhemband, die gezamenlijk een optreden verzorgt met de MacLaren Pipband uit Venlo zijn aanwezig! En zeker niet te vergeten de Marching band DVS uit Katwijk. En tot slot is er een optreden van de Blaaskapel “De Slobbers”uit Papendrecht.

Voorafgaand aan de Taptoe is er een ‘streetparade’. Er wordt gestart vanaf Sporthal de Noort Syde en gaat vervolgens langs diverse wijken in Oudewater.

Meer informatie over de grootse Taptoe in Oudewater

  • Zaterdag 9 mei 2015 om 20.00 uur.
  • Locatie: Evenemententerrrein Sint Janstraat, Oudewater
  • Mindervalidenplaatsen beschikbaar, reserveren via senioren@oudewater750jaar.nl of telefonisch dagelijks tussen 17.00 – 18.00 uur bij Gonnie de Groot (0348 – 562932), Nel Yperlaan (0348 – 562344) of Sanne Koning (0348 – 448090)
  • Entreee: € 10,– per persoon. Kaarten te koop bij Jumbo, Emté, TIP en The Readshop of online via Ticketshop Oudewater 750. Alle tickets voor de Taptoe zijn bestemd voor zitplaatsen op de grote tribune. Senioren- en mindervalidenplaatsen betreffen plaatsen vóór de tribune.