Havendagen 2015 in Oudewater

Op 11, 12 en 13 september organiseert de Stichting  Nautisch Oudewater de Havendagen 2015  in Oudewater. Een gevarieerd programma op elk van de dagen met muziek en diverse activiteiten, zoals het Garageboxenfestival, Shantykoren, marktkramen en overige activiteiten op en rond het water.

Kom ook naar de Havendagen 2015 in Oudewater

Maak er gezellige dagen van met inwoners, toeristen en bootjesmensen tijdens de Havendagen 2015 in Oudewater. Kom en geniet in een nautische omgeving!

Op vrijdag 11 september arriveren schippers uit het hele land in Oudewater voor een gezellig, nautisch weekend. Om 19.00 uur  worden de uitgenodigde schippers ontvangen door Rederij De Vrijheid voor een kopje koffie en zal Gert van Zuylen hen welkom heten.

Om 19.30 uur wordt er een lezing gegeven over de Hollandse IJssel en is er een presentatie in de loods van Rederij De Vrijheid waarbij de IJssel centraal staat. Mis dit niet!  Zoveel informatie over “onze” Hollandse IJssel hebt u nog nooit gehoord!

Natuurlijk is het Garagebox Festival er ook weer! Zowel vrijdag als zaterdagavond vindt dit plaats in de loods van Rederij De Vrijheid en in een aantal naastgelegen garageboxen. Verschillende artiesten brengen hun muzikale talenten weer ten gehore. Wees erbij en maak er samen met ons een groot feest van!