Havendagen 2015 in Oudewater

Nog niet op de Havendagen 2015 in Oudewater geweest? Vandaag de laatste dag dit jaar: 13 september. Mis dit niet en kom ook op deze laatste dag van de Havendagen 2015. Georganiseerd door de Stichting  Nautisch Oudewater. Een gevarieerd programma op elk van de dagen met muziek en diverse activiteiten, zoals het Garageboxenfestival, Shantykoren, marktkramen en overige activiteiten op en rond het water. En vandaag dan ook nog voor de genodigden het schippersontbijt op de kade om 10.00 uur! Omstreeks 11.00 uur vertrekken de schippers weer!

Van 11.30 uur tot 13.00 uur is er een Picknick brunch ‘Petit déjeuner  à rouge et blanc’.  Dit vindt plaats op het gemaaide stuk land, aan de andere kant van de IJssel tegenover de Grote Kerk. De bedoeling is dat iedereen niet alleen zijn/haar eigen eten en drinken meeneemt, maar ook zelf zorgt voor stoeltjes en een tafeltje. Zo wordt het een georganiseerde gezelligheid! De dresscode voor deze brunch is rood met wit. Uiteraard neemt iedereen weer zijn eigen spullen en afval mee.

Kom ook naar de Havendagen 2015 in Oudewater

Maak er gezellige dagen van met inwoners, toeristen en bootjesmensen tijdens de Havendagen 2015 in Oudewater. Kom en geniet in een nautische omgeving!