Havendagen 2015 in Oudewater

Op 11, 12 en 13 september organiseert de Stichting  Nautisch Oudewater de Havendagen 2015  in Oudewater. Een gevarieerd programma op elk van de dagen met muziek en diverse activiteiten, zoals het Garageboxenfestival, Shantykoren, marktkramen en overige activiteiten op en rond het water.

Kom ook naar de Havendagen 2015 in Oudewater

Maak er gezellige dagen van met inwoners, toeristen en bootjesmensen tijdens de Havendagen 2015 in Oudewater. Kom en geniet in een nautische omgeving!

Vanaf 12.00 uur is iedereen van harte welkom op de IJsselkade. Bij verschillende marktkramen  zijn  (nautische) spullen te koop. Doe een kopje koffie op het aanwezige terras en geniet van de gezelligheid. Het Oudewaterse shantykoor, De Kaapstander, opent de dag. En verder zijn maar liefst acht andere shantykoren aanwezig en verzorgen optredens op de Romeijnbrug en op de hoek van het Arminiusplein.

Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen geschminkt worden tot stoere piraat, schipper of zeemeermin.

Om 14.00 uur èn om 16.30 uur is er een theatervoorstelling genaamd “Hexen”. Dit stuk is al eerder geschreven door Youp van ;t Hek en wordt gespeeld door Marja van Zanten en Grace den Houdijker.

Om 18.00 uur is er een dansoptreden van Dansgroep D-Joy in samenwerking met Seyl en treyl onder muzikale begeleiding van de Zanggroep “Seyl & Teil”.

Om 18.30 uur is de Badeendenrace. Met een grote baggermolen worden 750 gekleurde badeendjes te water gelaten. Een sterke motorboot zal het water een bepaalde richting in stuwen. De 3 eendjes die als eerste de finish bereiken, winnen!  Bezoekers kunnen tussen 12.00 en 18.00 uur lootjes kopen om kans te maken op mooie prijzen.

Om 20.00 uur het garageboxfestival waarbij verschillende artiesten hun muzikale talenten ten gehore brengen. Wees erbij en geniet samen met ons van deze fantastische dagen!

Om 00.00 uur is het programma ten einde!