Havendagen 2016 in Oudewater

Op 16, 17 en 18 september organiseert de Stichting Nautisch Oudewater de Havendagen 2016 in Oudewater. Een gevarieerd programma op elk van de dagen met muziek en diverse activiteiten, zoals het Garageboxenfestival, Shantykoren, marktkramen en overige activiteiten op en rond het water. De gezellige sfeer van de vorige Havendagen zullen ook dit jaar weer volkomen tot hun recht komen!

Programma vrijdag 16 september

19:00 Opening Havendagen

Omstreeks 19.00 uur worden de uitgenodigde schippers hartelijk ontvangen op de IJsselkade bij Rederij de Vrijheid. Onder het genot van een kopje koffie.

19:30 Lezing over de Hollandse IJssel

Rond 19.30 uur wordt een presentatie gegeven in de loods van Rederij De Vrijheid waarbij de IJssel centraal staat. Iedereen is welkom!

20:30 Start Garagebox Festival

Het Garagebox Festival is het entertainment onderdeel van de Havendagen en vindt zowel vrijdag- als zaterdagavond plaats. In de loods van Rederij De Vrijheid én in een aantal naastgelegen garageboxen brengen verschillende artiesten hun muzikale talenten ten gehore. Kijk hier voor de tijden, artiesten en locaties.

01:00 Einde programma

 

Kom ook naar de Havendagen 2016 in Oudewater!

Maak er gezellige dagen van met inwoners, toeristen en bootjesmensen tijdens de Havendagen 2016 in Oudewater. Kom en geniet in een nautische omgeving!

Raadpleeg voor nadere informatie de website van Stichting Nautisch Oudewater.