Kindervrijmarkt bij Pinkeltje

Op zaterdag 25 maart organiseert de Buurtvereniging Pinkeltje, die 50 jaar bestaat, een bijzondere Kindervrijmarkt waaraan alle kinderen uit de wijk Hoenkoop kunnen meedoen. Al hun oude of niet meer gebruikte spulletjes kunnen dan worden verkocht.

Tijdens de Kindervrijmarkt worden alle kinderen en buurtbewoners getrakteerd op pannenkoeken, die voor deze gelegenheid door een aantal vrijwillige pannenkoekenbakkers ter plaatse worden gebakken. Deze kunnen tot een echte lekkernij versierd worden.

Ook is Pinkeltje  natuurlijk zelf in de speeltuin aanwezig en iedereen die dat wil kan met hem op de foto. Daarnaast wordt er in de speeltuin een groot springkussen geplaatst waar alle kinderen hun opgedane energie op kwijt kunnen.

Vanaf 15.00 uur zijn alle buurtbewoners uitgenodigd voor een borrel. Onder het genot van een hapje en drankje wordt de lente ingeluid. Om 17.00 uur wordt Speeltuin Pinkeltje weer in oorspronkelijke staat gebracht zodat deze weer gebruikt kan worden voor alle spelende kinderen van Oudewater.

Meer informatie