Latin, funk & jazz met Leo’s Drugstore

Leo’s Drugstore is een energieke swingende 7-mansband met een bijzondere eigen sound en repertoire. De bandleden zijn afkomstig uit de driehoek Haarlem, Leiden & Utrecht en brengen samen veel muzikale ervaring op het podium.

Regelmatig treden ze op in Jazzcafés en Jazzclubs en stonden ze op Jazzpodia en -festivals (o.a. Meerjazz in Hoofddorp, Jazz in het Dorp Amstelveen, Haarlem Jazz, Jazz aan de Plazz in Nieuwkoop, Jazzin’ Woerden, Perdido Hillegom en de Haarlem Jazz Club). De band heeft twee CD’s gemaakt.

Het repertoire bestaat uit een mix van instrumentale en vocale nummers van o.a. Herbie Hancock, Duke Pearson, Chick Corea, Miles Davis, Art Blakey & the Jazz Messengers en andere bekende jazz-namen, maar ook Astor Piazzolla, Janis Ian, JazzInvaders, Nicola Conte, Manu Katché en João Gilberto.

De unieke sound van de drie blaasinstrumenten (trompet, saxofoon en trombone) in combinatie met vibrafoon, de eigen maatwerk arrangementen en het niet alledaagse repertoire maken de band uniek in zijn soort.

Laat u verrassen door de mannen van Leo’s Drugstore en hun aanstekelijk swingende muziekmix van latin, funk en jazz !

Meer over Latin, funk & jazz met Leo’s Drugstore

  • Datum: zaterdag 2 december 2017.
  • Aanvang: van 20.00 tot 23.30 uur.
  • Locatie: Cultuurhuis, Kluwen 1 in Oudewater.
  • Toegang: € 15,-.
  • Kaarten via: cultuurhuis@oudewater.nl vanaf 1oktober 2017.