Leer je eigen tuin inrichten tijdens de workshop ‘Ontwerp je eigen Tuin’

Tuinontwerper Marrion Hoogenboom organiseert in februari de workshop ‘Ontwerp je eigen Tuin’ De workshop wordt gegeven in de gezellige locatie ‘De Schuur’ in Oudewater. Mensen kunnen daar onder begeleiding van een ervaren tuinontwerper in 1 dag hun eigen tuin inrichten.

Workshop “Ontwerp je eigen tuin’

Aan het begin van de workshop wordt gestart met de eisen en wensen. Aan het eind hebben de deelnemers ieder hun eigen tuinschets gemaakt. Ze gaan aan de slag met het unieke van de plek. Marrion neemt ze mee in het ontwerpproces. Ze legt uit, geeft advies en schetst mee. Geen saaie cursus, maar vooral zelf en samen bezig zijn. Onder het genot van koffie, thee, lekkers en lunch. Meer informatie over je tuin inrichten is te vinden vinden op www.groenerwaard.nl

Marrion Hoogenboom

Groenontwerper Marrion Hoogenboom is een tuin- en landschapsontwerper met veel ervaring en groene vingers.

Vanuit Stolwijk ontwerpt ze borders, tuinen, pleinen, parken en landgoederen. Voor particulieren, bedrijven, overheden en hoveniers in Midden- en West- Nederland. Haar ontwerpen zijn groen, duurzaam en representatief. Daarnaast is ze te vinden in haar eigen tuin voor onderhoud en experiment. Graag wil ze haar kennis delen.

Meer over de workshop

  • Datum: maandagavond 18 februari + 4 maart en op zaterdag 8 maart. De deelnemers gaan zelf aan de slag om een mooie tuinschets te maken. Hierbij leren ze rekening te houden met o.a. de bodem, de omgeving, water en zon.
  • Tijd: 2 avonden of 1 zaterdag
  • Locatie: De workshop vindt plaats in de gezellige locatie ‘De Schuur’ in Oudewater. Deze ruimte ligt centraal, is ruim en heeft een tuin met uitzicht.
  • Voor wie: Voor iedereen die graag de eigen tuin wil veranderen, maar niet goed weet hoe. Deelnemers leren om door de ogen van een ontwerper naar hun eigen tuin te kijken.