Musical Jesus Christ Superstar

Een echte Oudewaterse productie is tot stand gekomen in een samenwerking met Stichting De Troubadour en De Zangzaak. De musical Jesus Christ Superstar wordt maar liefst zeven keer uitgevoerd!

De sportzaal De Eiber wordt omgebouwd tot het IBOMA theater op de Papenhoeflaan 43 in Oudewater.

Wie kent de film Jesus Christ Superstar niet? Bekijk nu deze musical met overwegend Oudewaternaren, die zich volledig inzetten met veel passie om deze musical tot een succes te maken!
Deze musical Jesus Christ Superstar swingt, Jesus Christ Superstar zet je aan het denken en kruipt onder je huid. Er zijn al een aantal voorstellen uitverkocht, maar er zijn ook nog kaarten beschikbaar. Wees er snel bij!

Tekst: Tim Rice
Muziek: Andrew Lloyd Webber
Regie: Joke van Diest
Muzikale leiding: Monique van den Hoogen
Productie: Stichting De Troubadour en De Zangzaak

Meer informatie over de Musical Jesus  Christ Superstar.

  • Datum: Zaterdag 24  maart 2018
  • Tijd: avondvoorstelling om 20.00 uur.  (Uitverkocht) Middagvoorstelling op 24  maart om 15.00 uur. (De laatste kaarten beschikbaar 2e rang). Deur open 30 minuten voor aanvang.
  • Locatie: Sporthal De Eiber.
  • Kaartverkoop: Emté en The Read Shop of via www.jcsoudewater.com
  • Entreeprijs: 1e rang 35,– per persoon (uitverkocht), 2e rang 22,50 per persoon (De laatste kaarten beschikbaar)
  • In samenwerking met de Oudewaterse horeca kunt u theatertafelen voorafgaand aan de avondvoorstellingen en na de voorstelling bij de matinee uitvoering. De restaurants serveren een speciaal menu: Het Mooiste Avondmaal. Op vertoon van uw toegangskaartje kunt u genieten van een driegangenmenu. (30,– per persoon). Zelf direct reserveren bij  Eetcafe Lumiere (0348 – 560004) 3 Keuken en Bar (0348 – 723923), Brasserie Joia (0348-  567150 en Jill House (0348 – 561500). En u bent er gegarandeerd van dat u op tijd bij de voorstelling aanwezig bent.