Muziektheaterprogramma ‘Oud en Nieuw’ van Marjolein Meijers

In het muziektheaterprogramma ‘Oud en Nieuw’ borduurt Marjolein Meijers voort op haar fraaie reeks muziektheaterprogramma’s vol onvervalste humor en nog echter levensleed, geënt op de gebeurtenissen van alledag. Bij ‘Oud en Nieuw’ horen natuurlijk gedachten aan oliebollen. Dus gaat dit nieuwe theaterprogramma van start met een ode aan oliebollen. Daarna wordt meteen duidelijk door wie zijdelings de rode draad wordt geweven in deze voorstelling. Anekdotes over liefde, muziek, familie en eten in alle hoedanigheden   passeren de revue. Maar ook de overgang en penopauze komen voorbij met alle daarbij behorende ongemakken, vooroordelen en wat al niet meer. Confronterend, zeer herkenbaar en hilarisch!

Marjolein Meijers wordt bij de aanstekelijke Ierse deuntjes, lazy cajun uit de moerassen van Louisana en ontroerende Nederlandse liederen muzikaal ondersteund door Walter en Onno Kuipers.  En natuurlijk, zoals wij Marjolein kennen, altijd met een Rotterdamse tongval, een vette knipoog en een dikke lach!

Podium Oudewater organiseert dit fantastische programma, dat een bezoek meer dan waard is!

Meer informatie

  • Datum: zaterdag 14 juni 2014, 20.15 uur.
  • Locatie: Oude Stadhuis.
  • Kosten:  € 12,- per persoon.
  • Kaartverkoop: Read Shop  (Leeuweringenstraat) en Supermarkt Emté (Joostenplein) en ook online op https://shop.cultuur-oudewater.nl