Muzikaal Kerstfeest in Muziekhuis Oudewater

Van woensdag 11 december tot en met zaterdag 14 december is het kerst in Muziekhuis Oudewater. Van een kerstmusical door de Musical Kids, totde inmiddels traditionele Xmas Karokenight met Popkoor Oudewater. Voor muziek- en kerst liefhebbers van alle leeftijden is er deze dagen iets te beleven in het Muziekhuis, onder de noemer Xmas Week.

Programma

Loes de Vos en Sebastian van Zuijlen hebben samen met hun docententeam weer een geweldig programma samen weten te stellen, om de kerstdagen muzikaal in te luiden. Voor iedere leeftijd is er wel iets leuks te beleven. Zo is er op 11 december een speciale Xmas Middag voor kinderen waar je onder andere kunt genieten van de kerstmusical ‘Een kerstverhaal voor de Keizer’, gespeeld door de leerlingen uit de Musical Kids les (6-9 jaar), maar ook Dansschool D’Joy zal optreden en zingt het speciale Kerstkinderkoor er op los.
Op vrijdagavond 13 december kun je weer uit volle borst meezingen met de bekendste kersthits en genieten van een optreden van Popkoor Oudewater tijdens de Xmas Karaoke Night. Na afloop draait er een DJ, dus kunnen de voetjes van de vloer.
Op zaterdag 14 december is bijna de hele dag gevuld met activiteiten. Die ochtend begint met een speciale Ouder & Peuter Muziekles in het thema kerst, voor de allerkleinste muzikantjes, gevolgd door een presentatie van de Musical Class (10-17 jaar) die een preview geven van hun productie ‘High School Musical’, die zij in juli 2020 op de planken brengen. ‘S avonds laten verschillende leerlingen die instrument- en/of zangles volgen bij het Muziekhuis horen wat zij in huis hebben tijdens de voorspeelavond.
Kortom, heb je zin om helemaal in de kerststemming te komen? Kom op 11, 13 of 14 december langs in Muziekhuis Oudewater!

Meer info over Muzikaal Kerstfeest in Muziekhuis Oudewater

Woensdag 11 december – Xmas middag
Locatie: Muziekhuis Oudewater
Tijd: 15.00 – 16.45 uur (deuren gaan een half uur voor aanvang open)
Wat: Optreden Musical Kids Kerstmusical, leerlingen dansschool D’joy en Kinderkerstkoor
Entree: gratis

Vrijdag 13 december – Xmas Karaokenight m.m.v. Popkoor Oudewater en DJ Stevie
Locatie: Muziekhuis Oudewater
Tijd: 21.00 – 01.00 uur
Wat: Optreden popkoor, Xmas karaoke en dansen met DJ Stevie
Entree: €5,00 kaartverkoop aan de deur

Zaterdag 14 december – Ouder & Peuter Muziek thema Kerst
Locatie: Muziekhuis Oudewater
Tijd: 09.00 – 09.45 uur
Wat: Peuter muziekles in kerstsfeer
Entree: €12,00 via muziekhuisoudewater.nl

Zaterdag 14 december – Presentatie Musical Class
Locatie: Muziekhuis Oudewater
Tijd: 11.30 – 12.00 uur
Wat: Preview Highschool Musical
Entree: gratis

Zaterdag 14 december – Voorspeelavond leerlingen
Locatie: Muziekhuis Oudewater
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Wat: Optredens instrument- en zangleerlingen
Entree: gratis