Nieuwerwets, de poppenrevue door jong voor oud

In Woon- en Zorgcentrum De Wulverhorst is op zaterdag 23 april van 14.00 tot 17.00 uur een drukte van kinderen en ouderen. Jonge kinderen uit Oudewater gaan samen met de bewoners van De Wulvenhorst knutselen aan het decor van de één-dags-voorstelling Nieuwerwets, die later door de kinderen worden opgevoerd voor deze ouderen. Een unieke educatieve middag vol entertainment voor jong en oud, waarin interactie voorop staat.

Dit wordt georganiseerd door Rope City Events, die sinds drie jaar unieke evenementen bedenkt en uitvoert. Dit event wordt een onvergetelijke middag zowel voor de ouderen als voor de allerkleinsten.

Nieuwerwets, de poppenrevue door jong voor oud

De kinderen gaan samen met de ouderen sokkenpoppen maken, knutselen aan het decor of zingen. Vervolgens gaan ze in samenwerking met het pop-up koor van 123-zing/Het Muziekhuis Oudewater deze één-dags-voorstelling voordragen aan de ouderen.  Liedjes van toen, gezongen door kinderen van nu.  Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus kinderen dienen zich op te geven via info@ropecityevents.nl.

Meer informatie over Nieuwerwets, de poppenrevue door jong voor oud

  • Datum: Zaterdag 23 april 2016
  • Locatie: De Wulverhorst, Pr. Bernhardstraat 2, Oudewater
  • Tijd: Vanaf 15.00 uur
  • Kosten deelname: € 2,– per kind
  • Voor kinderen van 6 tot 10 jaar