Nieuwjaarsduik in ons Statenbad

Op 1 januari 2015 is het mogelijk om deel te nemen aan de Nieuwjaarsduik in ons Statenbad! Begin 2015 verfrissend en mis dit nieuwe evenement niet! Op donderdag 1 januari aanstaande gaan de deuren van ons Statenbad open! Om 11.30 uur begint de warming-up en en om 12.00 uur starten we met de Nieuwjaarsduik in ons Statenbad!

Na de Nieuwjaarsduik in ons Statenbad volgen er verkiezingen

Wie wordt onze Nieuwjaarsbabe? Voor de origineelste outfit wordt een leuke prijs ter beschikking gesteld. Meedoen als individu of als groep? Beide zijn mogelijk! Aanmelden door een e-mail te sturen naar: nieuwjaarsduik@ozvoudewater.nl. Neem vrienden en familie mee voor een frisse start van het jaar! Ook aan de kleintjes is gedacht: een clown is aanwezig en bij droog weer is er ook een springkussen.

Na de duik volgt de Nieuwjaarsreceptie! Er wordt gezorgd voor gratis erwtensoep en warme chocomel. En natuurlijk een warme dip in een HOT TUB! Mis dit niet!

Meer informatie over de Nieuwjaarsduik in ons Statenbad

  • Datum: Donderdag 1 januari om 11.00 uur
  • Locatie: Ons Statenbad in Oudewater
  • Entree: € 2,00 per persoon, inclusief een kop erwtensoep of chocomel.
  • Aanmelden via e-mailadres: nieuwjaarsduik@ozvoudewater.nl.

Als je twijfelt aan je gezondheid of medische klachten hebt, doe dan niet mee! Maar kom gewoon kijken. Deelnemers jonger dan 12 jaar alleen onder toezicht van ouders/verzorgers.