Ochtendwandeling met sponsoring voor Maxima Kindercentrum

Het Maxima Kindercentrum biedt voor kinderen een behandeling tegen kanker. Daarnaast doet het onderzoek naar mogelijke manieren om de ziekte bij kinderen te kunnen genezen. Dit ziekenhuis wordt in mei geopend. En het begin is er, maar voor gedegen onderzoek en goede behandelwijzen is veel geld nodig; heel veel geld. Een Oudewaternaar zamelt op een leuke manier geld in; hij zoekt deelnemers voor een wandeltocht mét ontbijt.

Deze wandeling loopt onder andere door Papekop en het Veenweidepark. Bed & Breakfast Hoeve Spoorzicht wordt onderweg aangedaan, waar alle deelnemers  een ontbijt wordt aangeboden. Een gezellige wandeling, een lekker ontbijt en ook nog een goed doel steunen; hoe wil je het hebben?  De tocht kost slechts  €12,50 (dit is inclusief ontbijt) waarvan maar liefst 40 % (5 euro) naar het Maxima Kindercentrum gaat.

De tocht begint om 7:00 en eindigt 10:00. Er wordt verzameld op het gezamenlijke schoolplein van de Sint Jozefschool en Klavertje 4 op De Cope 28. Hier eindigt de tocht ook.

Kom ook en loop mee met deze ochtendwandeling met sponsoring voor Maxima Kindercentrum. Schrijf u in op onderstaand e-mailadres van Martijn de Wit, de organisator. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail en de mogelijkheid om online te betalen. U kunt ook betalen bij de start. Kunt u niet meelopen, maar wilt u toch sponsoren. Dat kan hier!

Meer over de ochtendwandeling met sponsoring voor Maxima Kindercentrum

  • Datum: Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei 2018.
  • Sponsor ochtendwandeling Maxima Kindercentrum.
  • Startpunt en eindpunt: Schoolplein St. Jozefschool en Klavertje 4, De Cope 28, Oudewater.
  • Aanmelden via e-mail bij: martijndewit3112@gmail.com.
  • Tijdstip: 7.00 uur tot 10.00 uur.
  • Kosten: € 12,50 per persoon.
  • De wandeling is 10 km. Goede schoenen, want er zijn stukken met minder goed begaanbare paden. (Honden zijn niet toegestaan en voor kinderwagens niet goed toegankelijk)