Onthulling Monumentenquilt Oudewater

Eindelijk is het zo ver! Na 3 jaar intensief werken met meer dan 500 mensen over de hele wereld is het Monumentenquilt Oudewater tot stand gekomen. Een zeer indrukwekkend  quilt met een lengte van meer dan 150 meter. Door de enorme lengte van het quilt is er ook maar één plaats gevonden, waar het geexposeerd kan worden. De tennishal op Touwslag 4 in Oudewater.

Onthulling Monumentenquilt Oudewater

De expositie wordt geopend op 12 september 2015 om 10.00 uur door burgemeester Pieter Verhoeve.  Behalve de burgemeester zullen ook de jongste quilt deelneemster (10 jaar) en de oudste deelneemster (91 jaar) als eerste bij de expositie zijn. Wees erbij en raak ook onder de indruk van dit meesterwerk!

De expositie  duurt tot en met 20 september 2015. Van maandag tot en met vrijdag  van 12.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur is in de tennishal het quilt te bekijken.

Op Monumentendag  zaterdag 12 september 2015 is er een “kunstroute” gemaakt tussen de tennishal en het centrum van Oudewater. Deze route vormt voor bezoekers en inwoners van Oudewater een kunstzinnige bewegwijzering tussen de tennishal en het centrum. De route is ongeveer anderhalve kilometer. Te zien zijn grote en kleine kunstwerken, die doen glimlachten, verbazen en bewonderen!

Meer informatie over Onthulling Monumentenquilt Oudewater

  • Datum: zaterdag 12 september 2015.
  • Locatie: Tennishal op Touwslag 4 in  Oudewater.
  • Toegang: gratis.