Open Dag Hospice Oudewater op nieuw adres

Het Hospice Oudewater is verhuisd! Van de locatie bij de Schuylenburcht naar de Kerkwetering 11 in Oudewater. De nieuwe locatie ligt op een prachtig en rustige plaats. Het pand is geheel verbouwd en er heeft een uitbreiding plaatsgevonden van 2 gastenkamers naar 3. In de afgelopen jaren is gebleken dat er zeker een behoefte is in Oudewater voor een hospice.

Als je meer wilt weten over het Hospice Oudewater en wil je komen kijken naar deze nieuwe locatie, kom dan zeker naar de Open Dag op zaterdag 11 januari 2020. Van 10.00 uur tot 15.00 uur is het Hospice Oudewater geopend op de Kerkwetering 11 in Oudewater.

Deze Open Dag, op zaterdag 11 januari van 10.00 tot 15.00 uur, is voor iedereen toegankelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Hospice Oudewater?  Wat doet het hospice en voor wie? Op de website vindt u alle informatie.

Het bestuur, de vrijwilligers, de Vrienden van het Hospice en de coordinatoren beantwoorden graag al uw vragen. Zo krijgt u een beeld wat het Hospice Oudewater kan betekenen voor mensen in hun laatste levensfase én hun familie en mantelzorgers. Het is goed dat veel mensen weten wat het Hospice Oudewater, het ‘bijna-thuis-huis’, zoals het genoemd wordt, kan betekenen voor de Oudewaterse samenleving.

Meer informatie over de Open Dag Hospice Oudewater

  • Datum: Zaterdag 11 januari 2020
  • Tijd: Van 10.00 uur tot 15.00 uur
  • Locatie: Kerkwetering 11, Oudewater
  • Vrij toegankelijk voor iedereen