Open Monumentendag Oudewater 2017

Open Monumentendag Oudewater is in 2017 op zaterdag 9 september.  De hele stad staat bol van activiteiten. Kom ook genieten van de mooie monumenten in het prachtige historische centrum van Oudewater. Het stadhuis, diverse kerken en monumenten zijn opengesteld.

Verschillende verenigingen en stichtingen, o.a. de NOVO, de Geschiedkundige Vereniging, de TIP (Toeristisch Informatie Punt), de gezamenlijke musea De Heksenwaag en het Touwmuseum de Baanschuur en diverse andere partijen hebben in samenwerking met elkaar een fantastisch programma samengesteld.
Of geniet met een rondvaart van het historische centrum van Oudewater vanaf het water of maak een mooie stadswandeling. Kortom teveel om op te noemen! Dit mag u niet missen!

Het landelijke motto van de Open Monumentendag wordt later bekend gemaakt.

Op de zolder van het stadhuis zijn diverse tentoonstellingen te zien.

Herfstfair

En natuurlijk is er ook de Herfstfair georganiseerd door de NOVO.  Oudewaterse ondernemers bieden daar hun  artikelen en producten aan met leuke acties.

Kom naar de Open Monumentendag Oudewater

Wees van harte welkom in onze mooie stad. Geniet van prachtige monumenten, niet alleen de gebouwen, maar ook de monumentale kunst, die te bewonderen is.  Maak er een dagje uit van en ervaar Oudewater!

Programma

Het volledige programma volgt op een later moment, die u dan op deze website kunt vinden.

Meer informatie over Open Monumentendag Oudewater

  • Datum: zaterdag 9 september 2017.
  • Locatie: centrum en directe omgeving Oudewater.
  • Toegang: gratis.