Open Monumentendag Oudewater 2019

Op zaterdag 14 september zijn tijdens Open Monumentendag meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt.. Kom dan ook naar Open Monumentendag Oudewater 2019.

Open Monumentendag Oudewater

Ook Oudewater neemt deel aan de Open Monumentendag op zaterdag 14 september 2019. De hele stad staat bol van activiteiten. Kom ook genieten van de mooie monumenten in het prachtige historische centrum van Oudewater. Het stadhuis, diverse kerken en monumenten zijn opengesteld.

Wees van harte welkom in onze mooie stad. Geniet van prachtige monumenten, niet alleen de gebouwen, maar ook de monumentale kunst, die te bewonderen is.  Maak er een dagje uit van en ervaar Oudewater!

Programma Open Monumentendag Oudewater

Het programma van de Open Monumentendag Oudewater 2019 is nog niet bekend. Raadpleeg deze website op een ander moment. Zodra er meer inhoudelijke informatie over het dagprogramma is, passen we deze website aan.

Doorlopend:   Uitleg over het schilderij ‘de Oudewaterse Moord’, geschilderd door Dirck Stoop (in de Trouwzaal van het Stadhuis op de Visbrug).

Meer over Open Monumentendag Oudewater

  • Datum: zaterdag 14 september 2019.
  • Locatie: centrum en directe omgeving in Oudewater.
  • Toegang: gratis.