Open podium en Het Wassende Water Verhalencafé in Concordia

Eindelijk is het weer zover. Op zondag 24 oktober opent het Verhalencafé van de Krimpenerwaard opnieuw haar deuren! Een café waar je elkaar kan ontmoeten, alledaagse verhalen kan delen én naar verhalen kan luisteren. Alles natuurlijk onder het genot van een drankje.

Voor de pauze kunt u genieten van vertellers die zich hebben opgegeven voor het open podium. Dit keer zijn dat Mieke Toor met een verhaal op rijm en Hermine van Helden die u mee neemt in een oud Joods volksverhaal. Bezoekers krijgen de gelegenheid om met elkaar verhalen te delen, en wie wil, kan zijn/haar verhaal vertellen op het podium.

Na de pauze kunt u luisteren naar rasvertelster Gerda Hoogendijk. Samen met Janet van Diest, accordeon, en Jean Marie Dosogne, piano, brengt zij de muzikale vertelvoorstelling Het Wassende Water, vrij naar het boek van Herman de Man. Het menselijke en herkenbare verhaal over de zoektocht naar geluk dat altijd gepaard gaat met onvoorziene gebeurtenissen.

Meer over Open podium en Het Wassende Water – Verhalencafé  in Concordia

  • Datum: zondag 24 oktober 2021
  • Inloop vanaf 14.30 uur
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Prijs: 10 euro
  • Kaarten bestellen via http://www.verhalencompagnie.nl/kaarten-verhalencafe 
  • Nog meer verhalenDe volgende verhalencafés zijn gepland op 13 februari en 10 april 2021. We nodigen u van harte uit u aan te melden voor het open podium. Heeft u een (eigen) verhaal van 10 minuten wat u wilt delen? Het hoeft geen perfecte voorstelling te worden, het gaat om het plezier van het delen. Aanmelden kan bij info@verhalencompagnie.nl.

Op de foto  de spelers van de muzikale vertelvoorstelling Het Wassende Water. V.l.n.r. Janet van Diest, Gerda Hoogendijk en Jean Marie Dosogne.