Opening expositie ‘RITME’ bij Galerie Sille

Van 7 juli t/m 1 september is de expositie ‘RITME’ te zien bij Galerie Sille. De aangesloten kunstenaars van Galerie Sille zijn uitgedaagd om kunst te maken in het thema RITME. Schilderijen, fotografie, keramiek, sculpturen en sieraden hebben tijdens deze expositie een ritmisch tintje. Origineel, eigentijds en in alle mogelijke materialen uitgevoerd.

De lijst met deelnemende kunstenaars wordt medio mei bekend gemaakt.

De gevarieerde expositie wordt feestelijk geopend, zoals u van ons bekend bent. Op deze avond zullen de hoofdexposanten aanwezig zijn. En worden heerlijke wijnen  en hapjes zoals sushi met stokjes, spareribs en tapasplanken van Grandi Vini geserveerd.

Dit alles wordt muzikaal omlijst door DJ en kunstenaar Jolanda van Remundt. Zij zal ons verrassen met funky en ritmische muziek samen met saxofonist Jan Kiewiet de Jonge. In de galerie is de kunst van Jolanda te zien. En fotograaf Alfredo Omana heeft tijdens verschillende DJ-performances haar op de gevoelige plaat vastgelegd!

De feestelijke opening is op zaterdag 7 juli, dan kan iedereen neerstrijken op het sfeervolle terras dat gesponsord wordt door Jan v.d. Vlist Antiek en Brocante en Jan Vermeij Zonwering.

Meer over de expositie ‘RITME’ bij Galerie Sille

  • Openingsavond: zaterdag 7 juli 2018.
  • Expositie: 7 juli t/m 1 september 2018.
  • Locatie: Galerie Sille, Goudsestraatweg in Oudewater.
  • Toegang: gratis.