Opening tentoonstelling ‘Nederlandse Fotobond’ bij Galerie Sille

Van vrijdag 13 april tot zondag 29 april 2018 is de tentoonstelling Nederlandse Fotobond te zien bij Galerie Sille! Zestig fotografen, aangesloten bij de landelijke Fotobond, laten hun werken zien in verschillende categorieën. De feestelijke opening is op donderdag 12 april vanaf 19.30 uur en wordt verzorgd door de bekende fotograaf Govert de Roos.

U bent van harte welkom op deze opening en boekpresentatie van het Jaarboek Fotobond. Graag opgeven via info@sillekunst.nl.

Tentoonstelling ‘Nederlandse Fotobond’ bij Galerie Sille

De jury heeft uit meer dan 1.600 beelden, ingezonden door zo’n 400 deelnemers in 5 categorieën, iedere foto beoordeeld.  De jury bestond uit grootheden in de fotografie zoals: Govert de Roos (mode, model, portret). Wilco Dragt (natuur, landschap), John Verbruggen (architectuur, stedelijk landschap), Corrie de Kruif (documentair, journalistiek) en Thijs Gerbrandy (vrije categorie).

Maar liefst 450 foto’s werden geselecteerd voor het Jaarboek van de Fotobond 2018.

Tamara Sille  van Galerie Sille maakte een tweede selectie van 60 beelden. Deze worden gepresenteerd op ruim formaat en professionele C-print op dibond. Deze foto’s zijn gesponsord door het Beeldgebouw.

Deze foto’s zijn voor geïnteresseerden in de hedendaagse fotografie te koop. Deze verkooptentoonstelling betekent voor de Fotobond een bijzondere ontwikkeling. Daarmee voegt de Fotobond nieuwe mogelijkheden toe voor de leden.

Meer over de tentoonstelling ‘Nederlandse Fotobond’ bij Galerie Sille

  • Opening tentoonstelling: donderdag 12 april t/m zondag 29 april 2018 (27 april Koningsdag gesloten).
  • Locatie: Galerie Sille, Goudsestraatweg in Oudewater.
  • Toegang: gratis.