Oude Ambachtenmarkt in Oudewater

Op zaterdag 28 september 2019 tussen 10.00 uur en 17.00 uur gaat het centrum van Oudewater terug in de tijd. Rondom de Markt van de historische binnenstad vindt het publiek vele Oude Ambachten en taferelen. Deze markt wordt georganiseerd door de Vrienden van Oudewater in samenwerking met verschillende verenigingen en ondernemers. Toneel, zang, muziek en dans staan centraal in het hart van Oudewater.

Meer dan 80 kramen staan opgesteld in de binnenstad van Oudewater.  Met o.a.  een glasblazer,  een klompenmaker, een smid, een houtdraaier,  een palingroker en zien hoe glas-in-lood wordt gemaakt. Of hoe een pottendraaier werkt? Ook oude brandweerauto’s staan opgesteld, waarbij de vrijwillige brandweer van Oudewater met trots vertellen over deze oldtimers.

Je ook ook meezingen op de Markt. Zing mee met ONE DAY. Het projectkoor van Cessibon onder leiding van Monique van den Hoogen brengt weer een fenomenaal koor tezamen.

Op de Facebookpagina  vindt regelmatig een update plaats over het programma. Kijk daar ook voor meer informatie.

Wees erbij  tijdens deze indrukwekkende Oude Ambachtenmarkt.  Dit mag u niet missen! Tot ziens op 28 september 2019 in het mooie, historische en pittoreske  Oudewater.

Informatie over de Oude Ambachtenmarkt

  • Datum: zaterdag 28 september 2019, vanaf 10.00 uur.
  • Locatie: centrum van Oudewater.
  • Toegang: gratis.
  • Voor meer informatie kijk ook op de Facebookpagina van de Vrienden van Oudewater.