Oudewater by Light

In de laatste maand van 2017, als alle lichtjes weer branden in ons mooie Oudewater, organiseert het Toeristisch Informatie Punt Oudewater samen met de gidsen op meerdere avonden een beklimming van de Stadstoren bij de Grote of Sint Michaëlskerk.

Een unieke belevenis!

Een unieke belevenis, uitzicht over Oudewater vanaf grote hoogte, volop in het licht van het naderende kerstfeest. Bij helder weer kunt u verder kijken dan de stad, tot wel Utrecht en Rotterdam. Terwijl u geniet van Oudewater by Light, vertelt de gids u alles over de historie van deze oude vestingtoren.

Op vrijdagavond 15 en donderdagavond 21 december stellen wij u graag in de gelegenheid om aan deze bijzondere beklimming deel te nemen. Om 20.00 uur staat de gids klaar om u mee naar boven te nemen. Deelname is met maximaal 10 personen per beklimming. Bij meer belangstelling gaat de gids een tweede keer naar boven!

Meer over Oudewater by Light

  • Datum: donderdag 21 december 2017.
  • Aanvang: 20.00 uur.
  • Toegang: verzeker uzelf van een toegangsbewijs à € 4,00 door vooraf te reserveren per mail: tip@oudewater.net of bel tijdens de openingstijden met (0348) 561628. Het Toeristisch Informatiepunt is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur voor het afhalen en kopen van uw toegangsbewijs. Met dit bewijs kunt u zich melden bij de Grote of Sint Michaëlskerk aan de Noorder Kerkstraat 1 op de betreffende avond.