Oudewaters Popfestival GOUD VAN OUDewater

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 april wordt het Oudewaters Popfestival GOUD VAN OUDewater georganiseerd in Sporthal De Eiber. Met o.a. de groepen: Yac Yac, The Outlaws, Clean Foot Clan, Satyr, The Storks  en Windfall 77. Dé wereldbands uit Oudewater die speciaal voor deze gelegenheid  optreden ter ere van ‘750 jaar Oudewater’. Oudewater is op deze dagen ongetwijfeld te klein voor al die fans die naar hun helden van weleer komen kijken en luisteren. Het zal zonder meer een gegil zijn vanjewelste van de jongeren die, op het hoogtepunt van de beatmania, in Oudewater tiener en twen waren. Sommige bandleden mogen deze revival helaas niet meer meemaken en zijn natuurlijk onvervangbaar. Maar om de eigen sound zo goed mogelijk te benaderen zijn goede vervangers gezocht en gevonden! Iedereen die destijds muziek maakte, krijgt u nu ook te zien en daar zitten – ook nu nog – veel bekende namen bij!

Meer informatie over Oudewaters Popfestival GOUD VAN OUDewater

  • Datum: 10, 11 en 12 april 2015
  • Locatie: Sporthal de Eiber in Oudewater.
  • Deur open vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur, Einde 02.00 uur op vrijdag en zaterdag. Zondag deur open vanaf 14.00 uur, Aanvang 14.30 uur, Einde 20.00 uur.
  • Kaartverkoop: bij Emté, Jumbo, Readshop, Slijterij ’t Sluisje Haastrecht en via online ticketshop van Oudewater 750 jaar.
  • Entree: € 7,50 per persoon.