OZV Zwem4daagse

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juni organiseert Oudewaterse zwemvereniging OZV de 42ste Zwem4daagse. Het wordt weer een groot succes! Naast het baantjes zwemmen zijn er ook een hoop leuke activiteiten waar iedereen met veel plezier weer aan kan deelnemen.

Zwemvierdaagse

De OZV Zwem4daagse is al jaren een groot succes. Er kan een parcours gezwommen worden van 250 of 500 meter en daarnaast zijn er een aantal leuke activiteiten.
Evenals voorgaande jaren zijn er vier avonden waarop gezwommen kan worden. Als je een keertje niet kan, dan mag je op een van de andere avonden twee maal je baantjes trekken. Op die manier kom je gewoon aan de vier stempeltjes en verdien je het felbegeerde Zwem4daagse medaille.

De OZV Zwem4daagse moet vooral in het teken staan van plezier en lekker zwemmen. Daarom is het water van Ons Statenbad verwarmd tot 25 graden wat het zwemmen ook met wat minder lekker weer aantrekkelijk maakt. Met lijnen zijn er banen uitgezet. Aan deze lijnen kan er ook even gerust worden om vervolgens verder te zwemmen. Er is deskundig toezicht en er is medische hulp (EHBO) aanwezig.

Leuke activiteiten

Uiteraard blijft het bij OZV niet bij zwemmen alleen. De Zwem4daagse biedt toneel voor een groot aantal verenigingen uit Oudewater die bij de Zwem4daagse kunnen laten zien wat ze doen. Er worden door OZV in samenwerking met deze verenigingen tal van activiteiten georganiseerd waar actief aan kan worden deelgenomen. Op vrijdag wordt er een spectaculaire afsluiter georganiseerd.

Programma

Het dagelijkse programma is op dit moment nog niet bekend, maar zal gepubliceerd worden op de website van de OZV Zwem4daagse!

Meer informatie over de OZV Zwem4daagse

  • Datum: dinsdag 27 t/m vrijdag 30 juni 2017.
  • Tijden: zijn op dit moment nog niet bekend, houd deze website en de websites van OZV en SBZO in de gaten voor het programma.
  • Locatie: Ons Statenbad, Statenland 1 te Oudewater.