Pracht aan de Gracht, culturele- en culinaire proeverij

Wegens het enorme succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten om van “Pracht aan de Gracht”, een culturele- en culinaire streekproeverij, een  jaarlijks terugkerend evenement te maken. Mis dit evenement niet! Op vrijdag 29 augustus 2014 is de monumentale markt van Oudewater weer het decor van deze proeverij omlijst met passende muziek. Wees van harte welkom vanaf 17.30 uur.

De culinaire streekproeverij maakt combinaties tussen de lokale producenten van streekproducten zoals Waards rund, kaas, honing, vruchtensap en fruit, en de lokale horeca uit Oudewater en omgeving. Er worden verrassende hapjes en lekkernijen gecreëerd, die de bezoekers kunnen proeven. Vanaf 17:30 uur zijn de diverse kraampjes geopend.

Licht klassiek en jazzy muziek bij Pracht aan de Gracht

De muziek is passend voor dit sfeervolle, zomerse evenement en houdt het midden tussen populair klassiek en jazzy. Tijdens het proeven is het optimaal genieten van het muzikale voorprogramma en het hoofdprogramma wordt ingevuld door de sfeervolle big band.

Bewoners en bezoekers kunnen zich vrijdag 29 augustus bij de diverse kraampjes laten verrassen door bijzondere gerechtjes of een lekker plekje zoeken tussen de Markt en de Visbrug in Oudewater om van de muziek en de gezelligheid te genieten.

De Rabobank Utrechtse Waarden heeft zich als hoofdsponsor willen verbinden aan Pracht aan de Gracht, waardoor het culturele evenement gratis te bezoeken is. Ook de Hema is als sponsor toegetreden.  De culinaire streekproeverij biedt hapjes en drankjes aan tegen aantrekkelijke prijzen.