Oudewaterse Vrouwen Samen organiseert een avond met Rob Favier

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Oudewaterse Vrouwen Samen een inspirerende/ontspannende avond voor alle vrouwen in Oudewater.
Elke maand staat er een ander thema of activiteit centraal.

Vanavond komt Rob Favier.

Rob Favier

Zingen, (s)preken, entertainen, schrijven en dichten is wat hij doet. Favier die al op jonge leeftijd bezig was met muziek, trok als achttienjarige door Europa met een full-time band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde. Inmiddels is hij vele jaren actief als christelijk podiumartiest. Samen met zijn vrouw Els besloot hij zich in te zetten om het Goede Nieuws van God te delen op vele manieren. Rob als de man op de voorgrond, Els als de vrouw op de achtergrond. Els heeft een studie gedaan aan de Pabo en is naast de samenwerking met Rob ook docente op een basisschool.
Rob Favier staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Zijn muziekstijl laat zich niet gemakkelijk omschrijven. Het repertoire varieert van pop tot luisterliedjes tot cabaret of iets daar tussenin. Faviers – uitsluitend Nederlandse – teksten worden geprezen om hun poëtische zeggingskracht en taalkundige spitsvondigheid. Humor en kwetsbaarheid zijn terugkerende thema’s in zijn werk. En juist die combinatie maakt dat er iets ontstaat als hij een optreden geeft. Rob Favier is authentiek, wordt persoonlijk en weet hierdoor altijd verbinding te maken met zijn publiek.

Meer over Oudewaterse Vrouwen Samen organiseert een avond met Rob Favier

  • Datum: dinsdag 12 september 2017.
  • Aanvang: 19.45 tot 22.00 uur.
  • Locatie: Cultuurhuis, Kluwen 1 in Oudewater.
  • Kosten bedragen per avond tussen de € 7,50 – € 10,-  (incl. koffie en thee).
  • Meer informatie en aanmelden: oudewatersevrouwensamen@gmail.com.
  • Bij voldoende aanmeldingen hoopt Oudewaterse Vrouwen Samen volgend jaar een vereniging op te richtten voor/met alle vrouwen die het van belang vinden elkaar te ontmoeten.